Met De Toverfee wil ik natuurbeleving brengen bij kinderen. Dit doe ik zowel door mijn gastouderopvang in Den Bosch, als door workshops, thema-avonden en lezingen. Met mijn workshops reis ik in het festivalseizoen diverse kinderfestivals af.

Buiten spelen, frisse lucht, modderhanden, hutten bouwen en van alles in de buitenlucht ontdekken. Gewoon lekker scharrelen in de natuur is goed voor kinderen (en volwassenen). Het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden, zelfwaardering en creativiteit.

 

 

NIEUWS: Vanaf 2020 een interactieve workshop of kinderfeestje!

De Toverfee voert je mee, op een sprookjesachtig avontuur door de natuur op zoek naar de bloemenschat. Tijdens deze reis speelt de Toverfee op haar altfluit, zingt ze voor je en mogen de kinderen zich verkleden en een toverstok maken waarmee het verhaal een interactieve wending krijgt. Laat je verrassen door de Toverfee en geniet ruim een uur van de magie der natuur.

 

Gastouderopvang

Voor meer informatie hierover klik hier.

Workshops, Kinderfeestjes & Lezingen

Voor meer informatie hierover klik hier.

 

Dag, boom!

Dag, mus!
Dag, bloesemstruik!
Dag, bloempjes in het gras!
Dag, sproeifontein!
Dag, eerste vlieg!
Dag, visjes in de plas!

Ik voel me gek,
zo huppelblij,
zo boterbloem,
zo rijstebrij!

Ik wilde dat dit duren kon,
die lucht, die kleur, die lentezon!

Karel Verleyen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *