Het uurtarief

Mijn uurtarief voor 2018 bedraagt 6,75 euro (exclusief bureaukosten) per kind / per uur. Dit bedrag is inclusief:

  • Luiers;
  • Verzorgingsproducten;
  • Drinken (water, thee of diksap);
  • Fruit/groenten/snacks;
  • Lunch bestaande uit brood en soep, zelf gebakken en zelfgemaakt.

Avondeten

Is er de wens dat je kindje ook een avondmaaltijd krijgt bij mij, bijvoorbeeld wanneer je opvang afneemt gedurende de hele dag, dan kan dat. Daar vraag ik 1,50 euro voor per avondmaaltijd.

Bewuste voeding

Het eten en drinken dat ik aanbied is zo veel mogelijk biologisch. Meestal koop ik dat op de biologische markt, of in een supermarkt met biologische producten. Echter kan het een keer zijn dat er iets uitverkocht is.
Ook let ik op toevoegingen in voedingsmiddelen. Wij eten suikervrij en vers. Ik heb een eigen moestuin, deze onderhoud ik ook samen met de kinderen. Dus ook zullen wij veel uit eigen tuin eten.

Buitenkleding

Ik zorg voor een buiten broekpak voor je kindje zie foto. Het gaat om het groene broekpak, daarmee kunnen we ook in koudere en natte seizoenen gewoon naar buiten. Dit broekpak blijft eigendom van de Toverfee. Het is daarnaast wel belangrijk dat je zelf even kijkt naar de weersverwachtingen en daar je kindje goed op kleed. Ook voor regenjasjes mag je zelf zorgen. Ik kan je wel adviseren wat voor kleding praktisch en fijn is in de natuur.

Gastouderopvang toeslag

Ik heb een Landelijke Registratie Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP-registratie), dus afhankelijk van je inkomen is het mogelijk om kinderopvang toeslag te ontvangen.

De Toverfee werkt samen met Gastouderbureau Rosmalen en omstreken.