Het uurtarief

Mijn uurtarief voor 2019 & 2020 bedraagt 6,95 euro (exclusief bureaukosten) per kind / per uur. Dit bedrag is inclusief:

  • Luiers;
  • Billendoekjes;
  • Verzorgingsproducten;
  • Drinken; water, thee of plantaardige melk;
  • Fruit/groenten;
  • Crackers;
  • Lunch bestaande uit brood en beleg (soms zelfgemaakt). Ook bied ik een groentesmoothie of warme soep aan;

Overige producten die ik gebruik: billendoekjes maak ik zelf van wasbare doekjes met biologische kokosolie, zonnebrand heb ik Badger Baby & HeelNatuurlijk, muggenspray maak ik zelf. kinderen krijgen hun eigen drinkfles BPA vrij en ik gebruik onderweg bakjes deze zijn ook BPA en Ftalaten vrij.

Borstvoeding en/of flesvoeding dien je zelf mee te geven.

Avondeten

Er is geen mogelijkheid tot avondeten.

Bewuste voeding

Ik ben bekend met allergieën en intoleranties: gluten, lactose, suikers. Het eten en drinken dat ik aanbied is zo veel mogelijk biologisch. Dit is niet altijd zo met alles wat we eten.
Ook let ik op toevoegingen in voedingsmiddelen. Wij eten suikerarm en vers. Ik heb een eigen moestuin, deze onderhoud ik ook samen met de kinderen.

Buitenkleding

Ik zorg voor een buiten broekpak voor je kindje zie foto. Het gaat om het groene broekpak, daarmee kunnen we ook in koudere en natte seizoenen gewoon naar buiten. Dit broekpak blijft eigendom van de Toverfee. Het is daarnaast wel belangrijk dat je zelf even kijkt naar de weersverwachtingen en daar je kindje goed op kleed. Ook voor regenjasjes mag je zelf zorgen. Goede kleding is de verantwoordelijkheid van de ouders. We gaan de natuur in, dat doen we met lange broeken en lange mouwen. De huid is goed afgesloten en sokken gaan over de broek, een hemd in de broek etc.
Preventieve bescherming tegen teken en muggen is verantwoordelijkheid van de ouders.
Ik kan wel adviseren wat voor kleding praktisch en fijn is in de natuur.
Het is belangrijk dat je kindje geschikte buitenkleding draagt. Voor meer informatie kun je bij mij terecht.

Gastouderopvang toeslag

Ik heb een Landelijke Registratie Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP-registratie), dus afhankelijk van je inkomen is het mogelijk om kinderopvang toeslag te ontvangen.

De Toverfee werkt samen met Gastouderbureau Rosmalen en omstreken.