Contactgegevens

De Toverfee Natuurbeleving & Gastouder Natuur Opvang De Toverfee
Mariniersstraat 23
5224GV ‘s-Hertogenbosch

Dit is ook het basispunt van de opvang, mijn huis. Vanuit dit adres gaan we de natuur in.

Kennismakingsgesprek?

Wil je een kennismakingsgesprek, vul dan onderstaand contactformulier in.
Tijdens een kennismaking ontmoeten we elkaar bij mij thuis en vertel ik over de Toverfee, mijn samenwerking en beantwoord al je vragen. Ook geef ik een rondleiding door mijn huis.

Opties op –  en het vasthouden van opvangdagen

Na een kennismakingsgesprek waarin we elkaar bij mij thuis ontmoeten, kunnen ouders nog overleggen samen of ze hun kindje(s) aan willen melden bij de Toverfee. Ouders hebben dan  7 dagen bedenktijd of ze het wel/niet willen. Die 7 dagen houd ik de optie voor de ouders vast. Na die 7 dagen, vervalt de optie. En komt het plekje weer vrij.

Het is niet mogelijk om enkel na een vrijblijvend telefoongesprek, of een mailtje / contactformulier een optie te doen op een dag of een aantal dagen. Dit is alleen mogelijk na een kennismakingsgesprek bij mij thuis, met volledige gegevens en een concrete aanvraag.

Daadwerkelijk aanmelden voor Gastouder Natuur Opvang de Toverfee volgt na het kennismakingsgesprek en vindt plaats met wederzijds goedkeuren tussen ouders en gastouder, (ik). Na het kennismakingsgesprek volgt dan een contractueel gesprek met ook het gastouderbureau er bij.

Impressies

Om een impressie te krijgen van wat wij allemaal beleven tijdens een ochtend in de natuur kun je mijn Facebook Pagina ‘De Toverfee Natuurbeleving’ volgen.

Contactformulier